Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Enskild firma som heter Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson. Det finns flera företag som liknar Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1969-12-30 så har Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson och det finns fler företag som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson så kan ni göra det på 0502-20054.

Byggnadsrörelse

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Carlsson, Erik Lennart som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lennarts Byggnadsfirma, Lennart Carlsson har 370518-XXXX som sitt organisationsnummer.