Idékällan Stubbagården

Västra Götalands län

Information

370127-XXXX är organisationsnummer för företaget Idékällan Stubbagården. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Idékällan Stubbagården är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Idékällan Stubbagården finns i.

Idékällan Stubbagården har varit registrerat sedan 2002-04-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Idékällan Stubbagården så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-23.

Idékällan Stubbagården är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Idékällan Stubbagården är följande:

Vill ni komma i kontakt med Idékällan Stubbagården så kan ni göra det på telefon genom 073-3342284 eller genom brev på följande adress:

Formgivning och konstnärlig produktion, ideskisser, ritningar, mönster och tillverkning för inne- och utemiljö.

Det finns olika personer som har en koppling med Idékällan Stubbagården och det är Gustavsson, Gunvor Ingegärd som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,