Ståhls Moped- & cykelverkstad

Västra Götalands län

Information

Ståhls Moped- & cykelverkstad hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Ståhls Moped- & cykelverkstad finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ståhls Moped- & cykelverkstad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Ståhls Moped- & cykelverkstad har haft sedan 1994-01-01. Ståhls Moped- & cykelverkstad har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ståhls Moped- & cykelverkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-71220.

Tidaholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Ståhls Moped- & cykelverkstad har idag 350327-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ståhls Moped- & cykelverkstad

Handels- och verkstadsrörelse

I Ståhls Moped- & cykelverkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ståhl, Jan-Erik som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .