Enebackens Svets

Västra Götalands län

Information

340820-XXXX är organisationsnummer för bolaget Enebackens Svets. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enebackens Svets är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Enebackens Svets finns i.

Enebackens Svets har varit registrerat sedan 2004-09-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enebackens Svets så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

Enebackens Svets är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Enebackens Svets är följande:

Vill ni komma i kontakt med Enebackens Svets så kan ni göra det på telefon genom 070-3455672 eller genom brev på följande adress:

Smides och svetsmekanisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enebackens Svets och det är Westlund, Dan Olof Roland som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,