Förlagshuset Acklinga

Västra Götalands län

Information

Förlagshuset Acklinga hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Förlagshuset Acklinga finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Förlagshuset Acklinga tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Förlagshuset Acklinga har haft sedan 1999-01-01. Förlagshuset Acklinga har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Förlagshuset Acklinga så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-134983.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Förlagshuset Acklinga har idag 340215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Förlagshuset Acklinga

Förlagsverksamhet, skribent och konstnär.

I Förlagshuset Acklinga så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Campbell, Lillemor Maria som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .