Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-09-27.

Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-09-24. Men sedan 2007-09-27 så har Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till G. Torget 3 A, 522 31, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-10017.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Frisörverksamhet samt försäljning av hårvårdprodukter.

Firmatecknare för Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag är följande:
Bolaget tecknas var för sig av bolagsmännen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag och det är följande personer, Cederbo, Anna Helene som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Johansson, Angelica Diana Linnéa som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Johansson, Emma Maria som är född 1981 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Klippcompaniet i Tidaholm Handelsbolag är 969729-9023.