Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969719-4513 är organisationsnummer för verksamheten Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tidaholm som är den kommunen som Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag finns i.

Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-06-02 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-4233523 eller genom brev på följande adress:
Hägnev. 20 A, 522 30, Tidaholm

Import, försäljning och installation av VVS material.

Det finns olika personer som har en koppling med Vvsgrossisten i Tidaholm Handelsbolag och det är Graaf, Erik Martin som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Stenberg, Bengt Peter som är född 1970 och har titeln Bolagsman,