Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-05-04.

Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-04-27. Men sedan 2006-05-04 så har Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holmav. 4, 522 91, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5651192.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Nybyggnad och renovering av hus, ladugårdar, maskinhallar och garage.

Firmatecknare för Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Mats Ingemar som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Andersson, Viljer Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ingemar&Mats Bygg Handelsbolag är 969718-5776.