Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-27.

Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2009-05-14. Men sedan 2006-01-27 så har Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Museig. 3, 522 33, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-59900.

Tidaholm arbetar för att bolag som Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Bedriva restaurang, pub, samt nöjesställe.

Firmatecknare för Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag och det är följande personer, Slate, Daniel Oliver som är född 1973 och har titeln Komplementär, Lundegård, Camilla Elisabeth som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Lilla Bryggar Duon Kommanditbolag är 969714-0128.