Hökensås Hundhotell Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Hökensås Hundhotell Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Hökensås Hundhotell Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hökensås Hundhotell Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-04-07.

Hökensås Hundhotell Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-03-16. Men sedan 2005-05-07 så har Hökensås Hundhotell Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Daretorp Rampekärr, 522 91, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hökensås Hundhotell Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-20134.

Tidaholm arbetar för att företag som Hökensås Hundhotell Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hökensås Hundhotell Kommanditbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Inackordering av hundar, försäljning av hundar och hundtillbehör.

Firmatecknare för Hökensås Hundhotell Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hökensås Hundhotell Kommanditbolag och det är följande personer, Johansson, Åsa Birgitta som är född 1949 och har titeln Komplementär, Johansson, Aron Henry Theodor som är född 1985 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Hökensås Hundhotell Kommanditbolag är 969709-2048.