Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tidaholm och Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-03-14. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag ska trivas.

I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva export och import av tröskor och traktorer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-13398.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag är Gustafsson, Jan Peter som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Törnqvist, Karl Rikard som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Peter Gustavsson Import och export Handelsbolag har 969708-6412 som sitt organisationsnummer.