Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kjellman, Bo Mattias som är född 1972 och har titeln Komplementär, Frid Hosni Firouz Abadi, Susanne U C som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag på telefon 0502-12910.

Handel med militärt, nytt och begagnat över disk. Militärt bla kläder så som skjortor, jackor,strumpor, kängor, verktyg, filtar mm. Begagnade saker så som bl a tallrikar, bestick, möbler, videofilm, cd-skivor, böcker cycklar, kyl och frys mm. Handel med nya produkter bl a verktyg, tvättmedel, schampo, städmaterial, leksaker, knivar, fiskedrag, innerkrukor mm.

Idag är Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-16 och Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Tidaholms överskott och loppis Kommanditbolag har 969706-7701 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.