Munks Massage o Friskvård Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Massage och försäljning av hälsoprodukter såsom kost- och näringstillskott, hudvårdsprodukter samt hälsomagneter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Munks Massage o Friskvård Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Tidaholm så är Munks Massage o Friskvård Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 2004-10-13 så skapades Munks Massage o Friskvård Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Munks Massage o Friskvård Handelsbolag har haft det sedan 2005-09-08.

Munks Massage o Friskvård Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-24

969705-1242 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Munks Massage o Friskvård Handelsbolag och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Munks Massage o Friskvård Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-5105104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Munks Massage o Friskvård Handelsbolag är Johansson, Susanne Elisabet som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Karlsson Munk, Sverre Henry Lennart som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .