Svedjefall mekaniska Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969703-3257 är organisationsnummer för företaget Svedjefall mekaniska Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svedjefall mekaniska Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tidaholm som är den kommunen som Svedjefall mekaniska Handelsbolag finns i.

Svedjefall mekaniska Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-08-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svedjefall mekaniska Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svedjefall mekaniska Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Svedjefall mekaniska Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Svedjefall mekaniska Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4833146 eller genom brev på följande adress:
Härja Svedjefall 4, 522 91, Tidaholm

Bilverkstad, reparation av bilar, traktorer och mekaniska maskiner, legoarbeten avseende svetsning och bearbetning i metall.

Det finns olika personer som har en koppling med Svedjefall mekaniska Handelsbolag och det är Axelsson, Tommy Rune som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Jansson, Karin Martina som är född 1981 och har titeln Bolagsman,