Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969695-7498 är organisationsnummer för bolaget Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tidaholm som är den kommunen som Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag finns i.

Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-09-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-23.

Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-40000 eller genom brev på följande adress:
Kämpeg. 9, 522 31, Tidaholm

Fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hantverkshuset i Tidaholm Handelsbolag och det är Fågelström, Bo Erik som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Johansson, Kent Jan Olof som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Johansson, Sven Tore Mikael som är född 1960 och har titeln Bolagsman,