Industrihuset Apellen Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tidaholm och Industrihuset Apellen Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Industrihuset Apellen Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Industrihuset Apellen Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Industrihuset Apellen Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-05-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som Industrihuset Apellen Handelsbolag ska trivas.

Industrihuset Apellen Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-27. I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industrihuset Apellen Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-27.

Idag är Industrihuset Apellen Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Industrihuset Apellen Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8482896.

Firman tecknas av Per-Ola Janson och Karl-Johan Johansson var för sig..

De som är på något sätt har med Industrihuset Apellen Handelsbolag är Jansson, Fredrik Per-Ola som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Johansson, Carl-Johan Ingemar som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Industrihuset Apellen Handelsbolag har 969685-7425 som sitt organisationsnummer.