Wolfhound clothing Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Tidaholm och Wolfhound clothing Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Wolfhound clothing Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Wolfhound clothing Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Wolfhound clothing Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2003-05-21. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som Wolfhound clothing Kommanditbolag ska trivas.

Wolfhound clothing Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av skor och kläder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wolfhound clothing Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Wolfhound clothing Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Wolfhound clothing Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-10013.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Wolfhound clothing Kommanditbolag är Larsson, Lars Robert som är född 1983 och har titeln Komplementär, Larsson, Lars-Ove Allan som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

Wolfhound clothing Kommanditbolag har 969683-8904 som sitt organisationsnummer.