Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmlind, Olof William som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Holmlind, Stig Arvid som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag på telefon 0502-71965.

Bedriva byggverksamhet samt uthyrning av byggnadsställningar.

Idag är Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Br. Holmlinds Bygg & Uthyrning Handelsbolag har 969682-9648 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.