P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag är en verksamhet som finns i Tidaholm. I P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Klasson, Lars-Magnus som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Klasson, Mats Per Uno som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag på telefon 0502-40437.

Handel med fordon och fordonsdelar samt reparation och service.

Idag är P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

P & M Klassons Bil & Bromsservice Handelsbolag har 969646-3604 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.