Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tidaholm och Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-12-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag ska trivas.

Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokbinderi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-12146.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag är Floryd, Eva Ulrika som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Gun Lilian Agneta som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Floryds bokbinderi i Tidaholm Handelsbolag har 969633-1991 som sitt organisationsnummer.