Vätternmarkis Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Vätternmarkis Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Vätternmarkis Handelsbolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vätternmarkis Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Vätternmarkis Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vätternmarkis Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trädgårdsg. 48, 522 31, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Vätternmarkis Handelsbolag har idag 969613-7125 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Vätternmarkis Handelsbolag

Försäljning av solskyddsprodukter såsom markiser, persienner, fasadpersienner, rullgardiner, lamellgardiner, mörkläggningar och screen.

I Vätternmarkis Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Anneli som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Karl Uno Sixten som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .