Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag är ett företag som finns i Tidaholm. I Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Åke som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Johansson, Ulla Margareta Linnéa som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag på telefon 0502-13127.

Auktioner, antikmässor

Idag är Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Auktionsfirman Jan Åke o Ulla Johansson Handelsbolag har 916901-8398 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.