Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916901-5071 är organisationsnummer för företaget Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tidaholm som är den kommunen som Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag finns i.

Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-09-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Hagman, Nils Åke och Löfstrand, Uno Anders ; Ingemar, var för sig

Vill ni komma i kontakt med Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-41194 eller genom brev på följande adress:
Otterstorp Grevagården, 522 92, Tidaholm

Uthyrning av press för framställning av vegitabilisk olja samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Skaraborgs Linprodukter Handelsbolag och det är Abelsson, Lars-Åke Johan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Hagman, Nils Åke som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Johansson, Kurt Börje Holger som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Johansson, Kurt Henry som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Knutsson, Bengt Erik Valter som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Jan Inge som är född 1960 och har titeln BolagsmanLöfstrand, Uno Anders Ingemar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Niklas Peter som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Olsson, Bo Mårten som är född 1951 och har titeln BolagsmanRoland, Johan Magnus som är född 1951 och har titeln BolagsmanSvantesson, Jarl Rolf Hjalmar som är född 1941 och har titeln BolagsmanSvensson, Stig Håkan Verner som är född 1955 och har titeln BolagsmanTruvé, Hans Åke Ragnar som är född 1950 och har titeln Bolagsman