Felicia Revision Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Felicia Revision Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Felicia Revision Handelsbolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Felicia Revision Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Felicia Revision Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Felicia Revision Handelsbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Felicia Revision Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindskogsg. 11, 522 32, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tidaholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Felicia Revision Handelsbolag har idag 916571-2093 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Felicia Revision Handelsbolag

Kameral uppdragsverksamhet

I Felicia Revision Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Åke Birger som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Blomberg, Rolf Gunnar som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .