Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Handelsbolag som heter Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-03-14 så har Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Blåhult Bossmossen, 522 91, Tidaholm. Vi ni istället prata med Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag så kan ni göra det på .

Handel med och reparationer av bilar och traktorer

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Alexandersson, Siv Doris Ann-Viol som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Kjell Ragnar som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Hökensås Bil o Traktor Handelsbolag har 916570-7010 som sitt organisationsnummer.