Tidaholms Tvätteri Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Tidaholms Tvätteri Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Tidaholms Tvätteri Handelsbolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Tidaholms Tvätteri Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Tidaholms Tvätteri Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Tidaholms Tvätteri Handelsbolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tidaholms Tvätteri Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Näbbåsv. 11, 522 30, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-15530.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Tidaholms Tvätteri Handelsbolag har idag 916570-5337 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Tidaholms Tvätteri Handelsbolag

Kem- och vittvätt

I Tidaholms Tvätteri Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bengt Göran som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Andersson, Bengt Roger som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .