Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Madängsholm, 522 91, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-40215.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag har idag 916570-1914 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Per Alf Mikael Johansson. är den som för stunden ansvarar för Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag

Blästring av metall- och plastdetaljer. Tillverkning av plast- detaljer, rengöring och målning av ladugårdar samt därmed sammanhängande verksamhet

I Trioplex Kerstin & Mikael Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Per Alf Mikael som är född 1967 och har titeln Komplementär, Nyman, Kerstin Mari-Ann som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare, .