AMT Radio TV & Video Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

AMT Radio TV & Video Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där AMT Radio TV & Video Handelsbolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. AMT Radio TV & Video Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket AMT Radio TV & Video Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. AMT Radio TV & Video Handelsbolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AMT Radio TV & Video Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Acklingav. 4, 522 93, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-42075.

Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

AMT Radio TV & Video Handelsbolag har idag 916570-1823 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för AMT Radio TV & Video Handelsbolag

Detalj- och partihandel av hifi, textilier, biltillbehör, vitvaror samt därmed förenlig verksamhet

I AMT Radio TV & Video Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thunander, Anna-Lena Marianne som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Thunander, Mats Peter Åke som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .