Madängs Företagshotell Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Tidaholm och Madängs Företagshotell Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Madängs Företagshotell Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Madängs Företagshotell Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Madängs Företagshotell Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2008-11-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Madängs Företagshotell Kommanditbolag ska trivas.

Madängs Företagshotell Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av lokaler, försäljning av flis, träull, spån samt därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Madängs Företagshotell Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Madängs Företagshotell Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Madängs Företagshotell Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9266286.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Madängs Företagshotell Kommanditbolag är Larsson, Jonas Evan som är född 1965 och har titeln Komplementär, Larsson, Benny Ingemar som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, .

Madängs Företagshotell Kommanditbolag har 916570-0346 som sitt organisationsnummer.