Bröd. Fogelström Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916570-0098 är organisationsnummer för bolaget Bröd. Fogelström Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröd. Fogelström Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tidaholm som är den kommunen som Bröd. Fogelström Handelsbolag finns i.

Bröd. Fogelström Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-05-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröd. Fogelström Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Bröd. Fogelström Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Bröd. Fogelström Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bröd. Fogelström Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Källstorpsv. 52, 522 35, Tidaholm

Jordbruk

Det finns olika personer som har en koppling med Bröd. Fogelström Handelsbolag och det är Fogelström, Lars Åke Aldor som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Fogelström, Ove Karl-Axel som är född 1955 och har titeln Bolagsman,