J.K Service Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916569-8961 är organisationsnummer för verksamheten J.K Service Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.K Service Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tidaholm som är den kommunen som J.K Service Handelsbolag finns i.

J.K Service Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-01-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J.K Service Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

J.K Service Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för J.K Service Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med J.K Service Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-14727 eller genom brev på följande adress:
N. Ringv. 2 B, 522 31, Tidaholm

Försäljning av skog, trädgårds- och fritidsartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med J.K Service Handelsbolag och det är Bratt, Jan Roger som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Bratt, Jane Christina som är född 1961 och har titeln Bolagsman,