Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tidaholm och Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1985-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag ska trivas.

I Tidaholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Caféteria

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-606217.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag är Staav, Karl Rune Gerhard som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Staav, Monica Daisy som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Simhallscaféet Tidaholm Handelsbolag har 916569-7773 som sitt organisationsnummer.