N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lingonstigen 1, 522 92, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0515-80510.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag har idag 916569-6874 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag

Elinstallationsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet

I N-E Johanssons Elektriska Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är N E Johanssons Elektriska Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Johansson, Nils Erik som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, Johansson, Ruth Monica som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, .