Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd

Västra Götalands län

Information

916569-2626 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tidaholm som är den kommunen som Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd finns i.

Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd har varit registrerat sedan 1984-07-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd så kan ni göra det på telefon genom 0502-13232 eller genom brev på följande adress:
S. Kungsv. 10, 522 34, Tidaholm

Brand- säkerhet samt skyddsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Flexi Brand Säkerhet Skydd och det är Skatt, Linnéa Maria som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Skatt, Ove Lennart som är född 1945 och har titeln Bolagsman,