Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Tidaholm och Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1992-05-20. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag ska trivas.

Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnads och målningsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-13663.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag är Lundin, Anna Barbro Elisabeth som är född 1951 och har titeln Komplementär, Leijon, Karl Johan Roger som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .

Labbås bygg i Tidaholm Kommanditbolag har 916453-1866 som sitt organisationsnummer.