Conys' Textil Interiör Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Conys' Textil Interiör Handelsbolag är ett företag som finns i Tidaholm. I Conys' Textil Interiör Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rolandsson, Bo Conny som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Rolandsson, Ingela Anita som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Conys' Textil Interiör Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Conys' Textil Interiör Handelsbolag på telefon 0502-71194.

Försäljning av hemtextilier, tyger, damunderkläder och övrig därmed sammanhängande handel

Idag är Conys' Textil Interiör Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Conys' Textil Interiör Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Conys' Textil Interiör Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Conys' Textil Interiör Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Conys' Textil Interiör Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Conys' Textil Interiör Handelsbolag har 916453-0009 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.