Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1981-11-27. Men sedan 1981-01-01 så har Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kullö Kvarngård, 522 32, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-10155.

Tidaholm arbetar för att företag som Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Skogsavverkningar och transporter samt därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av Yngve Lennart Mauritzson.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag och det är följande personer, Mauritzson, Yngve Lennart som är född 1950 och har titeln Komplementär, Mauritzson, Anne Linda Maria som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Mauritzsons Skogstjänst Kommanditbolag är 916452-9340.