TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag är ett bolag som finns i Tidaholm. I TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holm, Christina som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Holm, Göte Tommy som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag på telefon 0502-13178.

Kommmunikationsradioservice och försäljning

Idag är TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

TidaCom Kommunikationselektronik Handelsbolag har 916452-9159 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.