Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag är ett bolag som finns i Tidaholm. I Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bender, Egon Jan-Erik som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Bender, Lasse Gunnar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag på telefon 0502-23027.

Lastbilsåkeri

Idag är Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Bröderna Benders Åkeri Handelsbolag har 916452-6866 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.