Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt

Västra Götalands län

Information

916451-9648 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tidaholm som är den kommunen som Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt finns i.

Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt har varit registrerat sedan 1978-11-14 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt så kan ni göra det på telefon genom 0502-40470 eller genom brev på följande adress:
Madängsv. 9, 522 91, Tidaholm

Bilreparationsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Tidaholms Bilplåt och det är Björklund, Åke Kenneth som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Fredriksson, Kerstin Marie-Louise som är född 1960 och har titeln Bolagsman,