Pers Lantbrukstjänst

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Pers Lantbrukstjänst är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pers Lantbrukstjänst är ett av dem. Statusen för Pers Lantbrukstjänst är att Bolaget är aktivt.

Pers Lantbrukstjänst är ett Enskild firma och skapades 2007-12-04. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pers Lantbrukstjänst ska trivas.

Pers Lantbrukstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Tidaholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utföra diverse tjänster inom jord- och skogsbruk, bygg- och anläggningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pers Lantbrukstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07.

Idag är Pers Lantbrukstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Pers Lantbrukstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-43098.

.

De som är på något sätt har med Pers Lantbrukstjänst är Svensson, Per Anders som är född 1988 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pers Lantbrukstjänst har 880713-XXXX som sitt organisationsnummer.