Änga Rep o Betong

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Enskild firma som heter Änga Rep o Betong. Det finns flera verksamheter som liknar Änga Rep o Betong i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Änga Rep o Betong är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-08-03 så har Änga Rep o Betong varit registrerat och sedan 2005-09-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Änga Rep o Betong och det finns fler verksamheter som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Änga Rep o Betong så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Änga Rep o Betong så kan ni göra det på 073-8289627.

Reparation av lantbruks-, gräv- och övriga arbetsmaskiner Grävning och betongarbete inom lantbruk, industri samt därmed förenlig verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Dan Sture som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Änga Rep o Betong har 861121-XXXX som sitt organisationsnummer.