Younik hårstudio

Västra Götalands län

Information

Younik hårstudio hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Younik hårstudio finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Younik hårstudio tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Younik hårstudio har haft sedan 2006-12-14. Younik hårstudio har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Younik hårstudio så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-71615.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Younik hårstudio har idag 781215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Younik hårstudio

Hårvård och försäljning av hårvårdsprodukter.

I Younik hårstudio så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyström, Linda Elisabet som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .