Skaraborgsnätverket ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Ekonomisk förening som heter Skaraborgsnätverket ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Skaraborgsnätverket ekonomisk förening i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Skaraborgsnätverket ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-19 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-04-14 så har Skaraborgsnätverket ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2005-05-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Skaraborgsnätverket ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Skaraborgsnätverket ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Skarag. 5, 531 32, Lidköping. Vi ni istället prata med Skaraborgsnätverket ekonomisk förening så kan ni göra det på 0502-15502.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att marknadsföra Skaraborg som besöksmål för att öka kännedomen om trakten så att medlemmarnas kundunderlag förbättras. Föreningens huvudsakliga marknadsföringsverktyg är att driva en Internetportal där medlemmarna syns i en länkkatalog, samt kan köpa informationsplats och annonser för sin verksamhet. Föreningen kan också göra andra marknadsföringsaktiviteter och PR-satsningar för att göra Skaraborg mer känt. Föreningen ska ge möjlighet till samverkan mellan företag, kommuner och organisationer i Skaraborg.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hedegård, Erik Gunnar Dennis som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Snäll, Annica som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sondén, Per Mårten som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Martin Mikael som är född 1978 och har titeln Suppleant, Helltén, Malin Ingrid Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Hedegård, Erik Gunnar Dennis -Sondén, Per Mårten .

Skaraborgsnätverket ekonomisk förening har 769612-4044 som sitt organisationsnummer.