Suntakstans vatten och avlopp Ek. för.

Västra Götalands län

Information

Suntakstans vatten och avlopp Ek. för. hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Suntakstans vatten och avlopp Ek. för. finns. I Tidaholm så finns det många olika Ekonomisk förening och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Suntakstans vatten och avlopp Ek. för. tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har ej F-skatt. Suntakstans vatten och avlopp Ek. för. har funnits sedan och 2003-11-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Suntakstans vatten och avlopp Ek. för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkerstigen 1, 522 92, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-606093.

Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Suntakstans vatten och avlopp Ek. för. har idag 769609-6093 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bank, Nils Ove -Björklund, Kerstin Marie-Louise är den som för stunden ansvarar för Suntakstans vatten och avlopp Ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla vatten- och avloppsanläggning för medlemmarnas fastigheter i Suntakstan.

I Suntakstans vatten och avlopp Ek. för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bank, Nils Ove som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Kerstin Marie-Louise som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Mats Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Körlinger, Bo Leif som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Gösta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Strand, Anders Karl Gunnar som är född 1954 och har titeln Suppleant.