Tidaholms Vind Ek. för.

Västra Götalands län

Information

Tidaholms Vind Ek. för. är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Tidaholms Vind Ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Franzén, Erling Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eje Nils Einar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandstedt, Disa Anneli som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Bengt Åke Sigvard som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eskil Daniel som är född 1971 och har titeln SuppleantStrand, Bengt Lars Ingemar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Strid, Sven Åke Karl som är född 1956 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln RevisorBrissman, Ulla Christina Viola som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantS Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tidaholms Vind Ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tidaholms Vind Ek. för. på telefon 0515-32207.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresssen genom att tillhandahålla egen vindkraftsproducerad el.

Idag är Tidaholms Vind Ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Tidaholms Vind Ek. för. är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tidaholms Vind Ek. för. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Tidaholms Vind Ek. för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidaholms Vind Ek. för. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Tidaholms Vind Ek. för. har 769603-6511 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.