Daretorps Lantis Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Daretorps Lantis Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Daretorps Lantis Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Daretorps Lantis Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Daretorps Lantis Ekonomisk förening som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-12-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Daretorp Församlingshemmet , 522 91, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Daretorps Lantis Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-20051.

Tidaholm arbetar för att bolag som Daretorps Lantis Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Daretorps Lantis Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Föreningen har tilländamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva barnomsorg för medlemmarnas barn i åldern 0-12 år.

Firmatecknare för Daretorps Lantis Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Daretorps Lantis Ekonomisk förening och det är följande personer, Cedin, Therese Elisabeth som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagman, Mona Sigrid Helena som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Darebäck, Eva Anna som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Gunilla Helene som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kenth Fredrik Åndh som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Maria Susanne som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot.Högberg, Karl Anders Åke som är född 1965 och har titeln Suppleant, Storm, Lennart Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Daretorps Lantis Ekonomisk förening är 769601-9129.