Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3

Västra Götalands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 är ett bolag som finns i Tidaholm. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Klas-Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Henry Sten-Erland som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlén, Ann-Charlotte Monica som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingbritt Linnéa Josefina som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Elsa Lilly Harriet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Högbom, Ingegerd Eleonor som är född 1964 och har titeln SuppleantJohansson, Ann-Marie Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nielsen, Viggo Vilhelm Lerbech som är född 1951 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 på telefon 0500-472600.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat särskild avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa idéerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Tidaholmshus nr 3 har 767200-0895 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.