Mattias Malm bygg

Västra Götalands län

Information

750918-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mattias Malm bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mattias Malm bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Mattias Malm bygg finns i.

Mattias Malm bygg har varit registrerat sedan 2007-08-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mattias Malm bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Mattias Malm bygg är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Mattias Malm bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mattias Malm bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-4803021 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska direkt eller genom dotterbolag utföra byggentreprenader, äga, förvalta, förädla och driva handel med fastigheter och övrig fast egendom, bedriva handel med värdepapper, bedriva konsultverksamhet avseende byggentreprenader samt bedriva annan med nämnda verksamhetsområden förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mattias Malm bygg och det är Malm, Mattias Anders Erik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,