Jimmy Gustavsson's Måleri

Västra Götalands län

Information

750705-XXXX är organisationsnummer för företaget Jimmy Gustavsson's Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jimmy Gustavsson's Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Jimmy Gustavsson's Måleri finns i.

Jimmy Gustavsson's Måleri har varit registrerat sedan 2000-04-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jimmy Gustavsson's Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Jimmy Gustavsson's Måleri är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Jimmy Gustavsson's Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jimmy Gustavsson's Måleri så kan ni göra det på telefon genom 0502-10720 eller genom brev på följande adress:

Handel med färg och utförande av målningsarbete samt därmed förenlig verksamhet,

Det finns olika personer som har en koppling med Jimmy Gustavsson's Måleri och det är Gustafsson, Bengt Erik Jimmy som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,